Στο κέντρο μας παρέχεται συμβουλευτική υποστήριξη και θεραπεία μέσω τηλεφώνου από έμπειρους θεραπευτές..

Τι είναι η τηλεσυμβουλευτική

Η τηλεσυμβουλευτική είναι η εξ αποστάσεως παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης από συμβούλους εξειδικευμένους να προσφέρουν αυτού του είδους υπηρεσία. H θεραπεία γίνεται μέσω τηλεφώνου ή Skype.

Γιατί να την επιλέξω;

Τη σημερινή εποχή που ο χρόνος είναι πολύτιμος και το άτομο συχνά δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει στις καθημερινές υποχρεώσεις και ευθύνες που έχει, η υπηρεσία της τηλεσυμβουλευτικής δίνει τη δυνατότητα στο άτομο να λάβει την υποστήριξη που χρειάζεται εκμηδενίζοντας την απόσταση. Η αποτελεσματικότητα της τηλεσυμβουλευτικής είναι ισάξια της συμβατικής θεραπείας. Επιπλέον, λόγω της απουσίας προσωπικής επαφής, το άτομο νιώθει λιγότερη έκθεση, μειωμένα αισθήματα ντροπής και αναστολής και συχνά αυτό συμβάλλει στο να νιώθει γρηγορότερα ασφαλής ώστε να εκφράσει αυτό που τον απασχολεί.

Απευθύνεται σε:

Η συμβουλευτική μέσω τηλεφώνου παρέχεται σε περιπτώσεις ατομικής συμβουλευτικής και μπορεί να διαρκέσει για ένα τηλεφωνικό ραντεβού ή περισσότερα. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα στο άτομο, εφόσον το επιθυμεί, να κάνει το πρώτο ραντεβού στο γραφείο ώστε να γνωρίσει τον θεραπευτή και να πραγματοποιήσει τα υπόλοιπα ραντεβού μέσω τηλεφώνου.

Ιδανική για:

  • άτομα με κινητικά προβλήματα
  • άτομα που έχουν κάποια ασθένεια και δυσκολεύονται να βγουν από το σπίτι τους
  • έγκυες γυναίκες ή νέες μητέρες
  • άτομα με φορτωμένο καθημερινό πρόγραμμα
  • άτομα που η προσωπική επαφή τους δυσκολεύει
  • άτομα που έχουν αναστολές να συζητήσουν το πρόβλημα τους
  • άτομα που βρίσκονται εκτός Αθηνών

Διάρκεια

Δυνατότητα για  ραντεβού 30 ή 50 λεπτών. Παρέχεται σε συστηματική βάση σε προκαθορισμένη μέρα κ ώρα ή σε περιοδική βάση όταν το άτομο νιώθει ότι έχει ανάγκη να αναζητήσει λύσεις για κάποιο θέμα που τον απασχολεί. Δυνατότητα προ-πληρωμής πακέτου 5 συνεδριών σε μειωμένη τιμή.

Πως να κλείσετε ένα ραντεβού

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ένα ραντεβού, μπορείτε να καλέσετε στο 210-6770716, ή να στείλετε email στο center.mindsmirror@gmail.com.

Επιστροφή

Τηλεφωνικές Συνεδρίες